Arts Plàstiques · Arqueta

Banyoles

'23 espines’, de Jaume Geli, es presenta a la Fundació Valvi de Girona amb concert de Paco Viciana

Ràdio Banyoles

Dilluns 6 de juliol 2020 · 13:46

Es tracta d’un treball editorial creatiu publicat a les xarxes socials, amb la col·laboració de més de 200 artistes, que es podrà veure a la sala gironina fins a finals de juliol.

 

‘23 espines’ és treball editorial col·laboratiu publicat a les xarxes socials de l’1 d’abril al 23 de juliol de 2020. Durant aquest període de temps, l’artista banyolí Jaume Geli ha publicat cada dia una o més entrades al perfil 23 espines d’Instagram amb la imatge d’una obra aportada per diversos artistes, a la qual ell mateix escriu un text associat o provocat per la seva visualització. Es tracta de poemes relacionats amb espines pròpies, alguna de les vegades; o, en altres ocasions, paraules que neixen de l’assimilació d’espines d’altres.

 

La idea inicial era que el projecte s’allargués de l’1 al 23 d’abril, però l’allau d’artistes participants, finalment amb uns 200 treballs, ha fet que el projecte s’allargués fins al 23 de juliol. Ho explicava fa unes setmanes el mateix Jaume Geli, que detallava que no només s’hi recullen treballs plàstics sinó que la iniciativa s’ha obert a altres disciplines.

 

Aquest dilluns, el projecte 23 espines es presenta a la Fundació Valvi de Girona, on es podrà veure fins al 31 de juliol. L’acte d’inauguració és a les 20h i comptarà amb un mini concert d’un dels artistes participants del projecte, el músic i compositor Paco Viciana. L’aforament de l’acte serà limitat segons la normativa vigent, però els organitzadors han decidit repetir l’acte inaugural tantes vegades com faci falta perquè ningú es quedi fora. A més, l’acte s’emetrà en streaming al perfil 23 espines d’Instagram.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text