Arts Plàstiques

Banyoles

L’artista banyolí Jaume Geli amplia el seu projecte artístic ‘23 espines’ a les xarxes socials

Ràdio Banyoles

Dilluns 25 de maig 2020 · 13:31

Desenes d’artistes visuals s’han sumat a la iniciativa aportant creacions plàstiques a les quals Geli dedica versos poètics.

 

‘23 espines’ és un projecte editorial que Jaume Geli que havia arrencat l’any 2015 però que va quedar en un calaix. Davant la perspectiva del confinament, i pensant en la Diada de Sant Jordi que s’acostava, l’artista va recuperar la idea que ha fet extensiva a desenes d’artistes d’arreu de Catalunya per crear obres basades en moments espinosos i que s’han anat penjant a les xarxes.

 

En un inici, el projecte havia d’acabar el 23 d’abril. L’èxit de la proposta i les creacions artístiques rebudes ha fet, però, que ‘23 espines’ s’hagi ampliat i es mantingui viva. Fins ara, s’han publicat més d’un centenar de creacions i Jaume Geli ja compta amb la col·laboració de 200 artistes. Com a novetat, es podran veure altres disciplines a part de les arts plàstiques, amb algunes propostes musicals, dansa i performance interpretativa.

 

D’aquesta manera, Geli seguirà posant poesia a les obres d’aquests artistes que es publiquen diàriament a les xarxes del projecte a Instagram i Facebook.

 

Presentació a Girona

 

Per altra banda, es preveu fer una presentació del projecte el dia 23 de juliol (data concensuada per celebrar el St. Jordi). Geli ha explicat que la intenció és fer una mostra del material a la Fundació Valvi de Girona.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text