Arts Plàstiques

Banyoles

L’artista banyolí Jaume Geli ha culminat a les xarxes socials el projecte col·laboratiu ‘23 espines’

Ràdio Banyoles

Dijous 23 d’abril 2020 · 13:22

45 artistes d’arreu de Catalunya han creat obres basades en moments espinosos que el banyolí ha acompanyat amb textos poètics.

 

Jaume Geli ha culminat aquest dijous el projecte artístic ‘23 espines’, una iniciativa editorial que havia arrencat l’any 2015 però que havia quedat en un calaix. Davant la perspectiva del confinament, i pensant en Sant Jordi, l’artista va recuperar el projecte fa unes setmanes.

 

Geli assegura que “aquest any les roses no seran tan roses, potser només ens quedaran les espines i la tija”. A partir de textos poètics seus, ha volgut plasmar les “estranyes circumstàncies en què ens trobem”. Per fer-ho ha comptat amb la col·laboració de fins a 45 artistes, dissenyadors, il·lustradors i escultors que han creat imatges relacionades en moments espinosos. Geli ha adaptat alguns fragments poètics propis per acompanyar-los i s’han anat publicant des del dia 1 d’abril.

 

Un projecte col·laboratiu que gairebé ha doblat la perspectiva de participació i que s’ha tancat aquest dijous dia 23 publicant l’última obra. L’artista convida a visitar-les a les seves xarxes socials de Facebook i Instagram.

 

Recuperarà ‘Mots de Calç i Sal’

 

Jaume Geli havia d’estrenar l’exposició efímera ‘Mots de Calç i Sal’ la Factoria d’Arts Escèniques just quan es va decretar l’estat d’alarma i el confinament. Tot i que no hi ha nova data, l’objectiu és recuperar el projecte i estrenar-lo al mateix espai aquest any, ampliant fins i tot la proposta prevista aquesta primavera.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text