Urbanisme

Porqueres

Porqueres compta amb el suport de bona part dels propietaris per tirar endavant la urbanització de Puig Surís

Ràdio Banyoles

Divendres 25 de setembre 2020 · 13:17

Els darrers mesos s’han incrementat els moviments de compravenda de terrenys i el consistori està estudiant com iniciar els tràmits al més aviat possible.

 

La urbanització de Puig Surís, al terme municipal de Porqueres, està cada vegada més a prop. L’Ajuntament ha fet diverses reunions aquest estiu amb la meitat dels propietaris, la majoria dels quals estan interessats a tirar endavant amb els costos d’urbanització.

 

L’alcalde de Porqueres, Francesc Castañer, ha explicat que l’Ajuntament té ganes de tirar endavant amb el projecte, però abans ha de parlar amb tots els propietaris i també estudiar-ne bé els costos i el finançament. Castañer fa un balanç positiu de les reunions amb part dels propietaris, cosa que els encoratja a seguir endavant amb la urbanització.

 

S’incrementa la compravenda de terrenys

 

Concretament, l’alcalde ha detallat que de les 123 parcel·les, 90 estan interessades en la urbanització. A més, ha explicat que els darrers mesos, fins i tot durant el confinament, s’han firmat operacions de compravenda de terrenys a la zona, cosa que avala l’interès en el projecte.

 

Francesc Castañer ha afirmat que s’està acabant de recopilar tota la informació i parlant amb diferents administracions per poder tirar endavant el projecte amb les màximes garanties, però la voluntat és que la urbanització sigui una realitat al més aviat possible.

 

El projecte d’urbanització de Puig Surís, al nucli de Pujarnol, està aprovat des del 2016, però ja llavors l’ajuntament va afirmar que no el tiraria endavant sense l’aval dels propietaris. L’estiu passat el consistori va impulsar la neteja i delimitació de les parcel·les.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text