Urbanisme

Porqueres

Porqueres impulsa la neteja de parcel·les per començar la urbanització de Puig Surís l’any que ve

Ràdio Banyoles

Dimecres 31 de juliol 2019 · 13:37

Els darrers mesos hi ha hagut moviments de compra-venda i de moment, el primer pas serà fitar les parcel·les i que els veïns puguin fer-hi la tanca perimetral.

 

El 2016, l’Ajuntament de Porqueres va aprovar de forma definitiva el projecte de reurbanització de Puig Surís, al nucli de Pujarnol.

 

Ara, el consistori ja ha fet la reparcel·lació de la zona, que ha resultat en 123 parcel·les, una vuitantena menys de les previstes al projecte inicial. Amb la reparcel·lació l’ajuntament volia “posar ordre” i fer que cada propietari disposi del títol de propietat corresponent.

 

L’alcalde de Porqueres, Francesc Castañer, ha explicat que els darrers mesos hi ha hagut moviments de compra-venda a la urbanització. A més, assegura que la intenció és fitar les diverses parcel·les passat l’estiu i començar la urbanització el mes de març de 2020.Neteja forestal de les parcel·les

 

Aquest mes de juliol, l’Ajuntament ha dut a terme també els treballs de neteja dels diferents espais públics de la urbanització de Puig Surís, que ha encarregat al centre especial de treball El Puig. El consitsori ha demanat també als propietaris que netegin les seves respectives parcel·les privades, amb l’objectiu de facilitar-ne la urbanització.

 

Castañer, ha explicat que després de donar un marge de temps suficient per dur a terme la neteja, es començarà a sancionar els veïns que no hagin complert amb el requeriment.

 

Nou equip de jardineria d’El Puig

 

Per dur a terme aquestes tasques de neteja a Puig Surís, el centre ocupacional El Puig ha estrenat nova maquinària especialitzada en neteja forestal. El centre ha adquirit recentment aquest material després de l’augment d’encàrrecs d’aquest tipus de neteja els últims mesos.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text