Successos

Banyoles

Un membre de seguretat d’un local d’oci nocturn de Banyoles va perdre un tros d’orella d’una mossegada en una baralla la nit de dissabte

Ràdio Banyoles

Dimarts 10 de maig 2022 · 14:25

L’agressor va ser detingut i la víctima va ser atesa al Trueta on se li va recosir la part de l’orella escapçada.
F: Mossos d'Esquadra
F: Mossos d'Esquadra

La matinada de dissabte a diumenge a la nit un home va perdre l’orella en una baralla a la zona d’oci nocturn de la Farga. Segons fonts policials, l’incident va passar pels volts de dos quarts de 6 de la matinada a l’entrada d’un dels locals d’oci de l’avinguda de la Farga. Un membre del personal de seguretat del bar va impedir el pas de dos clients amb evidents signes d’estar sota els efectes de l’alcohol. Es va iniciar una baralla i un dels joves va mossegar l’orella a l’auxiliar de seguretat, que va perdre una part del cartílag.

La víctima va ser atesa i traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona i l’agressor va ser detingut. Un testimoni dels fets va trobar la part de l’orella escapçada i la va portar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, davant mateix dels llocs dels fets. Els agents van fer arribar-la arribar al Trueta perquè li poguessin recosir.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text