Municipal

Banyoles

Totes les candidatures de Banyoles han fet parada al mercat l’últim dimecres de campanya

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de maig 2023 · 14:18

Els alcaldables i membres de les candidatures han apuntat les últimes propostes abans del 28M.

Aquest dimecres, totes les candidatures aspirants a l’alcaldia de Banyoles han fet parada al mercat per donar a conèixer el seu programa electoral abans del 28M. Es tracta del segon dimecres de campanya en què les agrupacions surten al mercat per apropar-se als banyolins i banyolines.

ERC proposa un parc industrial municipal

D’una banda, ERC- Som Banyoles ha fet parada a la plaça de les Rodes i ha comptat amb la visita de l’exdiputada del Parlament de Catalunya, Dolors Bassa acompanyada de l’alcaldable, Jaume Butinyà, i alguns dels membres de la candidatura. L’exdiputada ha constatat que Banyoles necessita un canvi ‘perquè quedar-se igual és quedar-se enrere’; i per la seva banda, l’alcaldable Jaume Butinyà ha explicat dues de les propostes del programa, que són crear un parc industrial municipal per les persones que vulguin impulsar un negoci, i una comunitat d’empreses vinculades a l’esport anomenades hub esportiu.

Sumem CUP Banyoles aposta per impulsar el comerç local

Paral·lelament, a la plaça dels Turers s’hi ha plantat Sumem CUP Banyoles, amb la presència de la cap de llista, Jana Soteras, la número dos, Sandra Pazos, i altres membres de la candidatura per presentar l’eix que engloba el comerç. Jana Soteras i Sandra Pazos, han explicat que volen impulsar el comerç de proximitat davant l’entrada de multinacionals i impulsar un mercat els dissabtes amb producte de proximitat i petits productors de la comarca.

Campanya "intensa" per Junts Banyoles

Per la seva banda, Junts ha fet parada a la plaça de les Rodes amb la presència de l’actual alcalde i aspirant a la reelecció, Miquel Noguer, juntament amb altres persones de la llista. L’alcalde ha constat que es tracta d’una campanya intensa i de cara als últims dies, tenen programat un acte per a la gent gran, juntament amb el debat, i l’acte final.

El PSC encara la recta final de campanya

El PSC també ha estat present al mercat amb la seva parada informativa situada a la plaça dels Turers. L’aspirant a l’alcaldia, Quim Fernández, acompanyat d’altres membres de la candidatura, ha assenyalat que el partit ha plantejat una campanya d’estar en contacte amb la gent i que aquests últims dies continuaran parlant amb la ciutadania, caminant pels carrers i explicant les seves propostes.

El d'aquest dimecres és l'últim mercat en campanya abans de les eleccions municipals de diumenge vinent.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text