Arqueta

La tercera edició de Cinc Cèntims finalitza aquest dimarts amb una conferència sobre l’arquitecte banyolí Josep Riera Micaló

Ràdio Banyoles

Dilluns 22 de febrer · 14:42

La sessió, amb entrades exhaurides, es farà a l’Auditori de l’Ateneu i anirà a càrrec de Doli Guix, Frederic Cabré i Joan Solana.

La Biblioteca de Banyoles i el Centre d’estudis comarcals han dut a terme aquest mes de febrer la tercera edició del cicle ‘Cinc cèntims de creació local’, centrat en l’arquitectura. El cicle constava de quatre sessions sobre l’obra d’arquitectes banyolins per reivindicar i posar valor al paisatge de Banyoles. Aquest dimarts es finalitzarà el cicle amb una conferència sobre l’arquitecte banyolí Josep Riera Micaló (Banyoles 1950 – l’Estartit 2008), autor dels projectes com l’escola i el pavelló de Can Puig i alguns edificis de la Vila Olímpica, entre altres.

El cicle es va iniciar el passat dimarts 2 de febrer. Les tres primeres sessions van resultar ser un èxit i la d’aquest dimarts també té les entrades exhaurides. En aquesta edició, s’han presentat les figures de Francesc Figueras, Jordi Masgrau, Jeroni Moner i Josep Riera.

‘Cinc Cèntims de creació local’ per reflectir l’abundància de creadors artístics

‘Cinc Cèntims de creació local’ es va estrenar fa tres anys amb la idea d’apropar a la comarca personatges destacats de diversos àmbits del Pla de l’Estany. Les dues edicions anteriors van anar dedicades a escriptors i pintors de la ciutat.

El cicle té previst finalitzar el 6 de març amb una visita guiada fent un recorregut arquitectònic per Banyoles, tot i que està pendent de confirmar per les mesures sanitàries de la Covid-19.

L’última sessió de Cinc Cèntims serà aquest dimarts 23 de febrer a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu. Amb entrades exhaurides, hi ha la possibilitat d’apuntar-se a la llista d’espera per si s'allibera alguna entrada a la web de https://cultura.banyoles.cat/.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text