Handbol

Banyoles

L’Handbol Banyoles empata in extremis contra l’Esplugues (29-29) i trenca una mala ratxa de vuit derrotes seguides

Ràdio Banyoles

Dimecres 15 de març 2023 · 14:30

Dos gols en l’últim mig minut donen un punt importantíssim als banyolins, encara en posicions de descens.

El primer equip masculí de l’Handbol Banyoles ha sumat aquest dissabte el primer punt a la lliga de l’any 2023 gràcies a l’empat a 29 contra l’Esplugues al pavelló de la Draga. Va ser un partit amb un final agònic que es va decidir a l’últim instant gràcies a dos gols d’Esteve Ferrer en menys de mig minut.

Abans, el duel havia tingut diverses fases, amb avantatges pels visitant al primer tram de partit (7-11), però bona reacció local abans del descans (17-16). En un partit de tu a tu, quan faltaven deu minuts l’Esplugues es va posar amb tres gols d’avantatge, 24 a 27, que el Banyoles va empatar. Els visitants es van tornar a posar per davant amb dos gols d’avantatge, 27 a 29. L’entrenador dels banyolins, Chovi Tomàs, explica que disposaven de superioritat numèrica en el darrer minut i van treballar molt bé per eixugar la diferència amb els dos gols en menys de mig minut, l’últim quan faltaven pocs segons pel final.

Primera final

El partit de dissabte era la primera final que tenien marcada al calendari davant un rival molt per sobre a la classificació, però a qui ja van guanyar a la primera volta. El tècnic destaca el compromís, la intensitat dels seus homes i la resiliència davant l’adversitat perquè la plantilla acumula molts problemes físics i hi ha jugadors jugant amb punts, fissures i afectacions diverses.

Amb l’empat el Banyoles suma 9 punts i es manté penúltim, en posicions de descens, però retalla un punt respecte al Mataró, que marca la salvació. El resultat, i la manera d’aconseguir-lo, suposa una alenada d’aire fresc per a un equip que havia acumulat vuit derrotes consecutives.