Música

Banyoles

L’EMMB dona un nou ús a l’Ateneu Bar per fer-hi classes i audicions de petit format

Ràdio Banyoles

Dijous 16 de març 2023 · 13:04

Amb el suport de l’AFA s’ha equipat amb material i instruments i aquesta setmana ha acollit una jam-session entre alumnes i professors.
L'Ateneu Bar s'ha convertit, els últims mesos, en un nou espai utilitzat per l'EMMB per fer classes i audicions. (F: EMMB)
L'Ateneu Bar s'ha convertit, els últims mesos, en un nou espai utilitzat per l'EMMB per fer classes i audicions. (F: EMMB)

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) ha estrenat aquest dimarts un nou format de música en viu proposant una jam-session entre alumnes i professors. I s’ha fet a l’Ateneu Bar, un equipament oficialment en desús des que es va tancar. Però al llarg d’aquest curs s’està utilitzant com un espai més de l’escola, amb classes setmanals. Ja s’hi havia fet alguna audició de final de trimestre i ara es vol revitalitzar definitivament.

Espai equipat gràcies a l’AFA

Des de l’Escola Municipal de Música de Banyoles han agraït la implicació de l’Associació de Famílies (AFA) perquè s’ha involucrat activament a condicionar-lo. Així, gràcies a una aportació econòmica de les famílies s’han pogut comprar material i instruments per equipar l’Ateneu Bar com un nou espai de l’escola on fer classes i audicions de petit format. El director de l’escola, Sam Atencia, destaca l’aposta per aprofitar un equipament òptim i que també donarà més visibilitat als actes en públic que es fan a l’Ateneu.

La d’aquest dimarts al vespre ha sigut la primera jam-session que ha acollit combinant alumnes i professors, que van tocar i improvisar junts estàndards de jazz, amb bona participació i bon ambient musical. Atencia explica que hi van participar els alumnes de més nivell i s’hi vol donar continuïtat.

L’Ateneu Bar va tancar com a establiment de restauració el desembre del 2021.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text