Política

Pla de l'Estany

L’ANC Pla de l’Estany anima a inscriure’s a la mobilització física de l'11S a Girona, i a la virtual

Ràdio Banyoles

Dijous 3 de setembre 2020 · 13:09

La concentració a Girona està prevista a la tarda a l’estació de la Renfe i es limita a 400 persones, però s’anima tothom a passejar per la ciutat amb la samarreta i l’estelada.

 

Aquest dimecres s’han obert les inscripcions per participar a la diada de l’11 de setembre d’enguany. A causa de la Covid-19, s’ha replantejat el format habitual i es farà de forma virtual i física, amb espais descentralitzats i aforament limitat als diferents actes.

 

Pel que fa a la mobilització física, es faran concentracions davant els edificis de l’administració estatal espanyola. L’ANC del Pla de l’Estany participa en la concentració de Girona, que es farà a les 6 de la tarda a la plaça d’Espanya, davant l’estació d’ADIF. L’aforament estarà limitat a 400 inscrits, amb cadires individuals separades 2 metres, control de temperatura i rentat de mans. Des de l’organització demanen que es tingui en compte “l’escepcionalitat del moment” i remarquen que només poden assistir a la concentració les persones inscrites, per complir amb les normes del Govern i les autoritats sanitàries.

 

Tot i això, també animen a tothom a passejar-se per Girona amb la samarreta i l’estelada, especialment a les 17:14h.

 

Les inscripcions a l’acte de Girona o a qualsevol dels altres llocs proposats al territori poden fer-se a través del web habilitat per l’Assemblea (https://assemblea.cat/vine-a-la-mobilitzacio-de-l11s20/).

 

Codis QR per a la mobilització virtual

 

Pel que fa a la mobilització virtual, les inscripcions també estan obertes (https://www.xarxaindependencia.cat/index.php/ca/) i la intenció és crear una gran xarxa virtual. Es tracta d’una acció solidària, ja que els donatius es destinaran a projectes que treballen per fer front a la crisi provocada per la situació de la Covid-19. Per participar-hi cal aconseguir un codi QR amb un donatiu de 2 euros. Al Pla de l’Estany, es poden trobar a la parada dels dissabtes a la plaça Major de Banyoles, al bar la Patagònia, al quiosc Can Blanch de Banyoles, al quiosc de Porqueres i al Forn de pa de Corts.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text