Cultura

Banyoles

L’Agrupació de Barraques impulsa un directori d’artistes locals de diferents disciplines

Ràdio Banyoles

Dimarts 10 de maig 2022 · 14:36

L’objectiu és conèixer el panorama artístic amateur i professional de la comarca per disposar d’una base de dades d’ús públic per a entitats i programadors.

L’Agrupació de Barraques de Banyoles ha difós a través de les xarxes un formulari per conèixer el panorama artístic de la comarca, sigui amateur o professional. L’objectiu és crear una base de dades d’ús públic per a entitats, programadors, festivals o festes majors, per tal de promocionar les propostes arrelades i emergents del territori.

Un dels membres de l’Agrupació de Barraques, Jordi Serradell, ha explicat que la proposta vol “encendre una flama” per disposar d’una llista de grups i artistes locals perquè es tinguin en compte en les programacions tant de Barraques com de la resta de festes del territori.

El formulari està obert a tota mena d’artistes, des de grups de música fins a propostes artístiques de disciplines diverses com pintura, dansa, màgia o malabars, entre molts altres. L’enllaç per accedir-hi està penjat al perfil d’Instagram de Barraques Banyoles (@barraquesbanyoles); no hi ha una data límit per inscriure-s’hi, ja que l’objectiu és que es difongui i que serveixi com una eina de treball de referència per a tècnics i programadors.

De moment ja s’hi ha inscrit més d’una vintena de propostes. L’enllaç per accedir al formulari és el següent: https://linktr.ee/barraquesbanyoles.

Per a qualsevol dubte es pot enviar un correu electrònic a entitats.barraquesbanyoles@gmail.com.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text