Rem

Banyoles

El CNB manté el domini aclaparador al Campionat de Catalunya de rem de primavera amb 33 medalles

Ràdio Banyoles

Dimarts 14 de març 2023 · 13:11

Durant la competició l’entitat va homenatjar Miquel Planas, col·laborador de la secció durant anys, batejant un catamarà amb el seu nom.
F: CNB
F: CNB

La secció de rem del Club Natació Banyoles ha revalidat el títol per clubs del Campionat de Catalunya de primavera celebrat a l’Estany aquest cap de setmana. Els banyolins han sumat 33 medalles, amb 13 ors, 12 plates i 8 bronzes, superant al podi a l’Amposta i el Barcelona. En total van participar en la competició més de 500 remers i remadores de categories infantil, aleví, cadet, juvenil, sènior i veterà, amb 272 bots de nou clubs diferents.

L’entrenador de rem del Club, Carles Grabulosa, destaca la competitivitat de les embarcacions banyolines en totes les categories. I també apunta que, per als més petits, la prova serveix per tenir un primer contacte amb una competició oficial.

Open de Primavera

El calendari s’accelera i aquest cap de setmana, també a l’Estany, es disputa l’Open de Primavera organitzat per la Federació Espanyola de Rem, que reunirà l’elit estatal. Es tracta de les regates que donen accés a l’equip espanyol que prepararà els bots internacionals i és el primer dia en què els remers i remadores es juguen les garrofes pels pròxims mesos. Els internacionals banyolins Aleix Garcia, Manel Balastegui, Jordi Jofre i Dennis Carracedo volen assegurar-se un lloc i també altres representants juvenils de l’entitat. El tècnic els veu a punt.

Homenatge a Miquel Planas

En l’àmbit extraesportiu, coincidint amb el campionat català, dissabte el Club Natació Banyoles i l’associació Amics del Rem van voler fer un sentit homenatge a Miquel Planas, que va morir el passat mes de desembre. Planas va ser un col·laborador i voluntari incansable de la secció de rem durant més de vint anys, i una de les tasques que portava a terme era coordinar l’equip de conductors de catamarans que transporten els àrbitres durant les competicions. Per homenatjar-lo, es va decidir batejar un d’aquests vehicles amb el seu nom i la seva família va ser l’encarregada d’inaugurar el nou catamarà Miquel Planas.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text