Esports

Porqueres

Dues gimnastes del GAP debuten a la lliga professional Iberdrola

Ràdio Banyoles

Dimecres 11 de maig 2022 · 14:23

Laia Vilà i Marina Serra han reforçat el Club Gimnàstic Osona contribuint a evitar el descens de l’equip a 3a divisió.
Marina Serra i Laia Vilà (esquerra) han competit a la Lliga Iberdrola amb el Gimnàstica Osona. F: GAP
Marina Serra i Laia Vilà (esquerra) han competit a la Lliga Iberdrola amb el Gimnàstica Osona. F: GAP

Dues representants del Gimnàstica Artística Porqueres (GAP) han debutat aquest cap de setmana a la lliga professional Iberdrola de gimnàstica artística. Concretament, Laia Vilà i Marina Serra han reforçat el Club Gimnàstic Osona en la segona i última fase de la lliga, disputada a Gijón.

Vilà i Serra van ser escollides pel club vigatà per substituir a la seva companya Berta Planagumà, també del GAP i que va participar en la primera fase. Planagumà es va lesionar a l’últim moment i les dues gimnastes de Porqueres van reforçar les osonenques, sumant les notes de terra i paral·leles a l’equip. La seva contribució va ajudar que el Club Gimnàstic Osona no baixes a 3a divisió. La coordinadora del GAP, Ariadna Bassols, ha valorat molt positivament l’experiència de formar part de la millor lliga estatal.

Per Bassols, la presència de gimnastes de Porqueres a la lliga professional és una fita a celebrar per l’entitat i assegura que serà un mirall per al planter. La coordinadora del GAP ha agraït la col·laboració i confiança al Club Gimnàstic Osona.

Cinc podis pel GAP a Hostalets de Balenyà

També aquest cap de setmana una representació de les gimnastes d’Edat Escolar del GAP van competir a la tercera fase a Hostalets de Balenyà. En categoria C4 petites, Berta Mach es feia amb el bronze. La mateixa Berta i les seves companyes d’equip, Arlet Pla, Martina Baró i Xènia Garcia, també pujaven al tercer esglaó per equips. En categoria B4 petites el GAP feia doblet en categoria individual. La porquerenca Mar medina es feia amb l’or mentre que Ivette Doñabeitia guanyava la plata. L’equip integrat per Medina, Doñabeitia, Carla Vicenç i Bruna Viñolas guanyaven també l’or en modalitat d’equips.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text