Medi ambient

Pla de l'Estany

Cornellà del Terri, Fontcoberta, Serinyà, Camós i Esponellà inicien el repartiment dels cubells per al porta a porta

Ràdio Banyoles

Dilluns 23 de maig 2022 · 14:25

Aquest dimarts comença un nou cicle de xerrades informatives als diferents municipis, en les quals es repartirà el nou material als veïns.

Aquest dimarts arrencarà a Serinyà la primera de les xerrades informatives sobre la recollida porta a porta que es posarà en marxa el 13 de juny a diversos municipis de la comarca. Durant les reunions, que a més de Serinyà es faran a Cornellà del Terri, Fontcoberta, Camós i Esponellà, es repartiran als veïns i veïnes els nous cubells de recollida, que ja estan a punt als diferents municipis. Les sessions, en què s’informarà dels aspectes que hauran de tenir en compte els usuaris a l’hora d’adaptar-se al nou servei, s’allargaran durant deu dies als indrets que s’incorporen a la recollida porta a porta.

Durant la setmana passada es van enviar les cartes personalitzades a la població afectada pel canvi, que hauran d’entregar-les omplertes i signades, a l’hora de recollir els nous cubells en les sessions informatives previstes a cada municipi.

Les sessions informatives s’han desglossat en dues parts: en la primera s’informa del funcionament del servei, mentre que en la segona, serà quan es repartirà tot el material necessari. Aquest material inclou els bujols per treure els residus al carrer, un calendari del servei i un tríptic informatiu.

Serinyà serà el primer municipi del Pla de l’Estany en el qual es faran les xerrades, seguit de Camós, Cornellà del Terri, Esponellà i Fontcoberta. Per altra banda, també està previst fer una xerrada informativa a Porqueres i Camós, municipis que ja fan el porta a porta des de fa uns anys. La trobada serà el dijous 2 de juny a les 19:30 h al centre Cívic de Porqueres, en la qual s’explicarà el nou calendari de recollida.

Calendari i horaris

L’horari i els dies de les trobades és el següent:

A Serinyà, al Pavelló Municipal: dimarts 24 de maig d'11 a 14 h i de 16 a 20 h i dimecres 25 de maig de 10 a 15 h.

A Camós, al pavelló municipal: dimecres 25 de maig de 17 a 20 h.

A Cornellà del Terri, al pavelló municipal: dijous 26 de maig de 10 a 14 h, divendres 27 de maig de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i dissabte 28 de maig de 10 a 14 h.

A Esponellà, al Local social: el dijous 26 de maig de 16 a 21 h.

A Fontcoberta, al pavelló municipal: dijous 2 de juny de 10 a 13 h, divendres 3 de juny de 10 a 14 i de 16 h a 20 h, i dissabte 4 de juny de 10 a 14 h.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text