Festes

Camós

Camós es prepara per a la Festa Major del Roser amb els concerts de Roko Banana, Pelukass i DJ Trapella

Ràdio Banyoles

Dijous 25 de maig 2023 · 14:17

La programació consolida la Camoska i inclou novetats com un sopar popular o la festa infantil Camoskid.

Camós viurà aquest cap de setmana una nova edició de la Festa Major del Roser, amb activitats per a tots els públics fins diumenge.

La cita arrenca divendres amb la rua Camoska pels carrers del municipi fins a l’Ajuntament, on hi haurà el pregó a càrrec de la farmacèutica M. Carme Frigolé. El mateix divendres tindrà lloc la Camoska, una proposta de l’Associació Juvenil Tabitum que va començar enmig de la pandèmia i es consolida aquest any ja amb total normalitat. La festa tindrà lloc al pàrquing del pavelló, on enguany actuaran els grups Roko Banana, Pelukass i DJ Trapella.

Sopar popular i CamosKID, novetats

Les propostes continuaran dissabte amb l’obra de teatre ‘Joc de maletes’ al pavelló. Tot seguit, i com a novetat, s’ha organitzat un sopar popular, una proposta que preveu arribar a un públic divers. Un dels membres de Tabitum, Marc Grabulosa, ha detallat que després del sopar hi haurà concerts de música local emergent amb Awa i Dj Jan’s. I diumenge hi haurà una altra novetat, en aquest cas per al públic infantil, amb el Camoskid, amb festa de l’escuma amb Jordi Tonietti, DJ CamosKID i passejades amb poni.

Les activitats de la Festa del Roser es tancaran diumenge amb el tradicional ofici solemne i la cercavila del Roser pels carrers del poble, recuperada en els últims anys. A la tarda hi haurà sardanes, concert i ball de fi de festa amb l’Orquestra Rosaleda, i es tancaran les activitats amb el Camoskid.

El regidor de Festes del municipi, Àlex Esteba, ha destacat que s’ha preparat una programació molt completa per a tots els públics, ha agraït la implicació de la comissió de festes i el grup de joves en l’organització i ha fet una crida a participar en les activitats.

Es pot consultar la programació i reservar els tiquets per al sopar popular (10 €) i les entrades per al teatre (gratuïtes), a la pàgina web de l’Ajuntament de Camós, www.camos.cat, o de forma presencial.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text