Mobilitat

Banyoles

Sumem Banyoles demana “accions polítiques concretes” per a una mobilitat segura i sostenible

Ràdio Banyoles

Dilluns 5 d’octubre 2020 · 13:21

La formació critica les activitats “puntuals” que es van organitzar en el marc de la Setmana de la Mobilitat. També critiquen la celebració dels Premis Banyolí de l’Any enmig de la pandèmia.

 

Sumem Banyoles ha demanat accions concretes per garantir la mobilitat sostenible a la ciutat més enllà de l’organització d’activitats puntuals. La formació ha manifestat la seva disconformitat amb els actes organitzats per celebrar la Setmana de la Mobilitat, els dies 26 i 27 de setembre, que van incloure jocs infantils, una xerrada sobre cicloturisme, una bicicletada i un concurs de grafits.La plataforma considera que, a banda de celebrar jornades temàtiques i organitzar activitats d’oci, “cal fer de la mobilitat un eix polític prioritari de l’acció de govern”. Això, segons Sumem, s’hauria de traduir en “una aposta seriosa per la millora de la seguretat i sostenibilitat dels desplaçaments que es realitzen a dins de la ciutat” en el dia a dia.

 

Segons la formació, s’hauria d’haver apostat per activitats que facin pedagogia i fomentin la convivència dels diferents mitjans de transport, i no en activitats que es realitzen fora de la ciutat com són el cicloturisme i el lleure.

 

Per això, insten a l’equip de govern a “focalitzar les seves accions en la mobilitat del dia a dia, proposar noves infraestructures i pacificant els carrers residencials”. Des de la formació asseguren que seguiran fent propostes en aquesta línia.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text