Comerç

Banyoles

Sumem Banyoles crea un directori propi d’establiments oberts perquè troba “incomplet” el de l’Ajuntament

Ràdio Banyoles

Dilluns 6 d’abril 2020 · 13:16

La formació ha posat a disposició un formulari a tots aquells establiments que encara que no consten al llistat.

 

Sumem Banyoles ha publicat el seu propi directori d’establiments comercials oberts a la ciutat. La formació ha engegat la iniciativa a partir del document creat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, però considera que “era incomplet”. Sumem creu que és un moment “en què la institució ha de garantir la màxima informació dels comerços i serveis bàsics que estan oberts a la ciutat”.

 

L’objectiu del grup municipal és afavorir el comerç de proximitat amb un llistat de tots aquells establiments que estiguin oberts, independentment de si realitzen o no servei a domicili. Tal com especificava en el paquet de mesures, s’instava l’equip de govern a crear i publicitar un llistat, acompanyat d’un mapatge, dels establiments oberts amb el horaris i telèfons respectius.

 

La formació assegura que el llistat de l’Ajuntament “resulta escàs tot i que ha anat millorant en les posteriors edicions”.

 

Formulari pels comerços

 

Sumem Banyoles ha posat un formulari a disposició de tots aquells establiments que encara que no consten al llistat, per la raó que sigui, per tal que es puguin inscriure.

 

El primer llistat de Sumem, publicat a la pàgina i a les xarxes aquest diumenge, inclou una llista de 24 comerços de moment pràcticament idèntica a la que es podia consultar a la pàgina web de l’Ajuntament. Precisament, aquest dilluns l'Ajuntament ha ampliat el directori i ja se n'hi poden consultar 27. Sumem també ha publicat una segona llista ampliada.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text