Comerç

Banyoles

Banyoles posa en marxa un directori de comerços i establiments amb servei a domicili

Ràdio Banyoles

Dijous 2 d’abril 2020 · 13:15

La iniciativa s’ha engegat en col·laboració amb l’Associació Banyoles Comerç i Turisme i ja inclou més d’una vintena d’establiments.

 

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, ha iniciat una campanya per facilitar les compres bàsiques als ciutadans i ciutadanes de Banyoles. Des d’aquest dimarts ha publicat un directori amb establiments i comerços que ofereixen servei a domicili o recollida presencial.

 

El llistat inclou a hores d’ara més d’una vintena d’establiments (fruiteries, fleques, carnisseries, botigues a l’abast, supermercats, restaurants, plats per emportar) que porten comandes a domicili, amb el nom, adreça i telèfon de contacte. Es pot consultar en aquest apartat de la pàgina web municipal i a les xarxes socials.


L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha detallat que el consistori treballa en aquest directori des de la setmana passada en contacte amb l’associació de comerciants però ha detallat que s’han hagut d’anar adaptant a les normatives i per això no s’ha publicat fins ara. En aquest sentit, alguns establiments que a priori podien servir menjars finalment no poden.

 

Aquest llistat queda obert a qualsevol establiment, estigui adherit o no a l’associació de comerciants, que pot enviar informació a través del correu electrònic cfeliu@ajbanyoles.org.

 

Des del Consell Comarcal s’ha fet igualment una crida perquè totes les empreses que tinguin servei a domicili o que disposin de servei de compra en línia es posin en contacte amb l’ens per crear un directori comarcal. Les empreses i comerços poden contactar a través del telèfon 672 386 866 o al correu electrònic rguiu@plaestany.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text