Comerç

Banyoles

Vuit clubs esportius participen en una nova campanya de descomptes als comerços de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimarts 4 de maig · 14:26

Han renovat l’acord amb l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, que des que es va posar en marxa ha doblat la participació.
F: Ass. Banyoles Comerç i Turisme
F: Ass. Banyoles Comerç i Turisme

Durant el mes de maig, els associats a vuit clubs esportius gaudiran de descomptes a una setantena de comerços de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. Es tracta d’un acord de col·laboració que es va iniciar l’octubre de 2019 a proposta de l’Handbol Banyoles, i ha continuat fins avui, doblant el nombre d’entitats esportives i també els comerços participants. L’objectiu és retroalimentar-se per augmentar el nombre d’associats i per incentivar les vendes al comerç local i, tal com destaca la presidenta de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, Dolors Busquets, la valoració és molt positiva.

Per gaudir dels descomptes, els associats a algun dels clubs participants han de presentar el carnet acreditatiu i el DNI. Cada establiment decideix quina oferta o promoció estableix, i la llista de participants es pot trobar als fulletons informatius que s’han editat i que es distribuiran pels clubs esportius i els comerços.

La campanya es duu a terme els mesos de maig i octubre, tot i que l’any passat no es va poder fer a aquesta època a causa de la pandèmia. Actualment, els clubs esportius participants són el Club Esportiu Banyoles, l’Atlètic Club Banyoles, l’Handbol Banyoles, el Club Bàsquet Banyoles, el Club Natació Banyoles, el Gimnàs Triops, el Club Tennis Banyoles i el Banyoles Rugby Club.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text