Participació ciutadana

Vilademuls

Vilademuls recupera les trobades amb el veïnatge per posar en comú les inquietuds per millorar el municipi

Ràdio Banyoles

Dimecres 23 de novembre · 13:01

La primera trobada es va fer divendres passat amb els de Galliners i Parets d’Empordà i es repetirà divendres amb els de Vilademí, Ollers i Sant Marçal de Quarantella.

L’Ajuntament de Vilademuls es va reunir divendres amb els veïns de Galliners i Parets d’Empordà en una trobada per posar en comú projectes, inquietuds i idees per millorar el poble. No és la primera vegada que es fa aquest tipus de trobada que ha de servir per escoltar les opinions i necessitats de la ciutadania.

L’alcalde del municipi, Àlex Terés, fa un bon balanç de les trobades amb els veïns perquè els serveix, diu, per saber petits detalls del dia a dia que d’altra manera passarien desapercebuts. En aquest sentit, Terés assegura que el fet que Vilademuls sigui tan disseminat i amb pobles tan petits fa que sigui clau poder reunir-se de tant en tant per saber-ne la realitat.

La pròxima trobada serà aquest divendres a les 19 h del vespre a l’Ajuntament amb els veïns de Vilademí, Ollers i Sant Marçal de Quarantella. La reunió ha de servir per escoltar les necessitats que tenen els ciutadans dels tres pobles i poder donar-los feedback.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text