Festes

Banyoles

Una exposició de l’artisa banyolí Jaume Geli a la sala d’Exposicions El Tint

Ràdio Banyoles

Dimarts 16 d’octubre 2007 · 11:39

Una exposició de l'artisa banyolí Jaume Geli a la sala d'Exposicions El Tint presidirà l'oferta artística de Banyoles durant les festes. En total, però, la ciutat acollirà fins a nou mostres diferents que coincidiran a les diverses sales públiques i privades.

Jaume Geli ha preparat una exposició concebuda expressament per al Tint. El banyolí havia exposat l'any 1988 a la sala, juntament amb altres companys d'estudis, i des de llavors no hi ha presentat cap més mostra de manera individual. Geli ha explicat que l'exposició "Com a casa" se centra en la pintura, però inclou altres elements artístics que volen destacar la història del Tint i els diferents usos que ha tingut. El nom de la mostra és també una referència a l'estreta relació entre les obres i l'espai.

Aquest divendres, dia 19, a les vuit del vespre s'obriran les portes d'aquesta exposició. L'acte d'inauguració inclourà, a les nou, l'actuació del grup a capel·la "Sixters". L'obra estarà oberta fins el 2 de desembre.

Pel què fa a la resta d'exposicions, el Museu Darder acollirà la mostra "El bosc", impulsada per l'Obra Social Fundació La Caixa i que s'inaugura aquest dijous. El Museu Darder tindrà jornades de portes obertes durant els dies de Festa Major. A la Biblioteca de Banyoles continua l'exposició que commemora els deu anys de l'equipament.

A banda dels equipament públics, altres espais també obriran les portes per mostrar els seus treballs. El Casal de la Gent gran ofereix una exposició conjunta de dibuix, pintura i manualitats. El Taller Joan de Palau ha preparat una exposició d'artistes banyolins i al local del Foment de la Sardana s'hi podrà veure una exposició de puntes de coixí i patchwork. A més, l'Estudi Blanc, la sala Cort i l'Estudi d'Art Tabuenca oferiran la seva obra al públic. Els horaris concrets de cada sala es poden consultar als programes de mà i al cartipàs de festes.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text