Societat

Banyoles

Una crida a Twitter ha permès identificar una banyolina a partir d’una foto de fa més de 40 anys

Ràdio Banyoles

Dijous 1 d’abril · 14:04

Mònica Font s’ha identificat a les xarxes en una imatge penjada per una usuària que volia trobar a una antiga alumna de la seva mare a l’escola Casa Nostra.

La sensació vertiginosa de veure com la memòria de la seva mare es va esvaint a causa de l’Alzheimer ha portat la Mònica Herrera (Banyoles, 1976) a intentar buscar la noia que li va donar el nom. En poc més de quatre hores, la màgia de Twitter li ha permès trobar la banyolina Mònica Font, antiga alumna de la seva mare a l’escola Casa Nostra.

En declaracions a Ràdio Banyoles, Mònica Herrera explica que la malaltia de la seva mare avança molt ràpidament i la memòria del passat es va desdibuixant. Mentre planeja el seu retorn a Banyoles durant les vacances de Setmana Santa, penja el tweet amb l’objectiu de trobar la Mònica, la noia que la porta en braços a la fotografia i que la seva mare li havia definit com a “molt intel·ligent i agradable”.

Retrobada en el futur

La Mònica Herrera confessa que no s’esperava trobar tan de pressa la dona que buscava. Fa uns dies que han estat parlant a través de les xarxes socials i han quedat que, en un futur, els agradaria retrobar-se bé sigui a Londres, on resideix la Mònica Font actualment, o en qualsevol altre lloc.

Amb una certa sensació de nostàlgia, la Mònica Herrera torna a Banyoles on no ha estat pràcticament des que va marxar quan era petita. Durant uns dies té la intenció de retrobar-se amb la seva ciutat natal, visitar el pis on vivia i redescobrir Banyoles de la mà dels seus fills.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text