Música

Banyoles

Un dels millors saxofonistes de jazz, Gorka Benítez, presenta ‘Salalagua’ a Banyoles

Ràdio Banyoles

Dijous 29 d’abril · 14:36

Benítez actuarà a l’Auditori de l’Ateneu en format trio, amb Dani Pérez a la guitarra i David Xirgu a la bateria, en la primera proposta d’un mes dedicat al jazz.

Gorka Benítez amb el seu saxo tenor és considerat un dels referents del panorama jazzístic estatal. Benítez ha participat en més de 70 discs, ha col·laborat amb artistes com Omara Portuando, Paco Ibáñez i Chicuelo, entre altres, i ha actuat en diversos festivals i clubs d’Europa.

Joventuts Musicals portarà aquest dissabte el músic biscaí a l’Auditori de l’Ateneu on presentarà el seu últim treball ‘Salalagua’. Un disc que vol ser un clam a la solidaritat i un homenatge a les persones que moren en el seu intent de creuar les aigües del Mediterrani. Ho farà en format trio, acompanyat del guitarrista Dani Pérez i el bateria David Xirgu.

Un mes dedicat al jazz

El president de Joventuts Musicals de Banyoles, Rafael Juanola, ha explicat que el concert de Benítez enceta un mes dedicat al jazz amb el festival FEM Jazz com a plat principal, en el qual Joventuts Musicals també hi col·laborarà.

L’actuació de Gorka Benítez es podrà veure aquest dissabte a les 20 h a l’Auditori de l’Ateneu. El preu de l’entrada és de 12 euros i es pot adquirir a cultura.banyoles.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text