Successos

Serinyà

Un camió de carn s’ha accidentat aquest dimecres a la C-66 a Serinyà, tallant la carretera en sentit Girona

Ràdio Banyoles

Dijous 17 de juny · 14:10

Les tanques de formigó que separen els dos sentits de la marxa van fer impossible donar pas alternatiu, i es van formar cues destacades. El conductor en va resultar il·lès.
F: Anti-Radars Garrotxa
F: Anti-Radars Garrotxa

Un camió frigorífic carregat de carn ha patit un accident a la C-66 aquest dimecres mentre circulava en sentit Girona a l'altura de Serinyà. Concretament, segons va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre es va produir en el punt quilomètric 54, on es van produir cues destacades. Tot i l’aparatositat de l’accident, el conductor va resultar il·lès, però les parets del remolc frigorífic es van desencaixar i la carn que transportava va quedar malmesa.

Segons publica el Gerió Digital, els fets van tenir lloc al voltant d’1/4 de 7 de la tarda quan el conductor, que segons els Mossos circulava amb excés de velocitat, va perdre el control i el remolc li va fer tisora, ocupant tota la via tallant el trànsit en sentit sud.

Mitja hora més tard, a 3/4 de 7 de la tarda, els Mossos van intentar traslladar el camió un quilòmetre en direcció sud per tornar a obrir la carretera. Les tanques de formigó que ja separen els dos sentits de la marxa, resultat de les obres de millora que s’estan fent a la via, feien impossible donar pas alternatiu. Mentrestant, la policia va haver de desviar tots els vehicles a l’altura de Besalú, obligant-los a donar la volta.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text