Festes

Fontcoberta

Torna la festa major de Fontcoberta amb més activitats per tots els públics

Ràdio Banyoles

Divendres 5 d’agost 2022 · 13:03

El municipi recupera la normalitat de la seva festa, que celebra el gruix d'activitats aquest cap de setmana.
F: Udols de Llop va actuar diumenge passat, després del pregó.
F: Udols de Llop va actuar diumenge passat, després del pregó.

Per primera vegada després de dos anys Fontcoberta celebra la normalitat de la seva festa, recuperant moltes de les activitats culturals i adaptant-se a tots els públics.

La festivitat va començar la setmana passada amb el pregó de Les Incorrectes i concert amb Udols de Llop, i ha continuat aquest dijous amb cinema a la fresca. Aquest divendres estrenen la comèdia “Pel davant i pel darrere”, del grup de teatre local Traster Teatre, tal com ha explicat el president de la Comissió de Festes, Josep Banal.

Dissabte és un dia més ple d’activitats, tot i que comencen a la tarda amb el campionat de butifarra local a 2/4 de 5. Tot seguit, han creat un conjunt d’activitats que formen el festival infantil; festa de l’escuma, concert d’en Tonietti i discoteca fins a quarts de 8. A partir d’aquesta hora, les activitats passen a ser més destinades als grans, comencen amb el concert de country i s’acaba el dissabte amb el sopar de germanó i el concert de Remember Music Show i DJ.

Diumenge se celebra l’ofici i l’acompanya la Cobla Baix Empordà, tot seguit hi haurà una audició de sardanes i s’inagurarà la plaça nova davant de l’església. Al vespre hi haurà el concert de música catalana de Milenium i per acabar recuperaran el ball de final de festa.
Josep Banal, el president de la comissió de festes, comenta que diumenge passat van fer el pregó amb les incorrectes i un concurs de fotografia acompanyat del conjunt Udols de llop.

En cas de pluja, que ho veuen poc probable, es desplaçarien les activitats al pavelló.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text