Teatre

Porqueres

Tocar Mare enceta la temporada de Rerelteló de Porqueres aquest divendres amb entrades exhaurides

Ràdio Banyoles

Dijous 19 de gener · 14:06

La comèdia dramàtica de Marta Barceló reflexiona sobre l’amor incondicional en una família atípica, amb direcció de Jordi Casanovas.
'Tocar mare' és una cmoèdia dramàtica que tracta dels vincles que uneixen les persones. (F: Rerelteló)
'Tocar mare' és una cmoèdia dramàtica que tracta dels vincles que uneixen les persones. (F: Rerelteló)

El cicle Rerelteló de Porqueres enceta temporada aquest divendres amb l’obra Tocar mare, una comèdia tan dolça com emocionant que es pregunta quina és la naturalesa de l’amor incondicional. L’Esperança és una dona alegre i animosa, sense fills i vídua. L’Empar, la directora d’una productora audiovisual, és jove, òrfena i amb unes ganes immenses d’experimentar la maternitat des de la perspectiva de la filla. En aquesta família atípica i plena de saviesa, cadascuna encarnarà allò que manca a l’altra.

Marta Barceló reflexiona en aquesta comèdia dramàtica guanyadora del VI Torneig de Dramatúrgia Catalana sobre els vincles que uneixen i desuneixen les persones. I el director és el multipremiat Jordi Casanovas, autor entre altres de Jauría i Vilafranca, un dinar de festa major. Les intèrprets són Lluïsa Castell i Georgina Latre, en una coproducció de Velvet Events i Temporada Alta. Les entrades per l’obra, però, s’han exhaurit des de fa gairebé una setmana.

El director del Rerelteló, Galderic Sanmartí, ha destacat l’aposta per obrir el cicle amb l’espectacle de més renom que ha acollit el Centre Cívic els últims anys.

Com cada espectacle de Rerelteló, estava previst oferir una activitat complementària ‘+RET’. S’havia programat un servei de canguratge durant la funció però, per manca d’inscrits, s’oferirà en una altra funció de la temporada.

I és que Rerelteló ha programat set propostes més fins al mes de maig amb música, teatre i poesia. La resta d’espectacles de la temporada també porta un molt bon ritme de venda d’entrades, especialment El temps de les tortugues, espectacle que es podrà veure el pròxim 3 de febrer. Més de la meitat de les entrades ja s’han venut i la previsió és que també sigui un èxit de públic. Es pot consultar tota la programació i comprar entrades al web www.rereltelo.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text