Teatre

Banyoles

Tere Solà estrena a Banyoles el seu primer espectacle en solitari, 'TERE SOLA (MiENTE)'

Ràdio Banyoles

Dijous 26 de gener · 14:32

L’actriu banyolina estarà sola a l’escenari en un monòleg d’humor crític amb referents a l’imaginari col·lectiu, especialment pensat per a un públic de mitjana edat.

L’actriu Tere Solà perd l’accent, es troba sola a l’escenari i es despulla metafòricament davant del públic a ‘TERE SOLA (MiENTE)’. Un monòleg de poc més d’una hora en què apareixeran referents humorístics de l’imaginari col·lectiu, començant per la referència mateixa del títol del muntatge a l’humorista Pepe Rubianes. En l’espectacle, ple de sorpreses, es parlarà de l’actualitat, de temes de sempre, però amb una mirada crítica i, fins i tot, àcida.

Es tracta del primer espectacle en solitari de l’actriu banyolina, que afronta amb “il·lusió i moltes ganes de fer riure el públic banyolí”, que ha respost amb entrades pràcticament exhaurides a les tres funcions programades inicialment. En aquest sentit, assegura que té un “gran compromís” amb els espectadors, i detalla que si bé és una producció per a tots els públics, està especialment pensada per a persones “de mitjana edat cap amunt”.

La direcció i dramatúrgia de l’espectacle ha anat a càrrec d’Arnau Nadal i Cristina Arenas, que han partit de la idea de Tere Solà per bastir el text de l’obra. Arnau Nadal ressalta el format de l’espectacle, sense pràcticament cap element d’escenografia, donant tot el protagonisme a l’actriu, que fa “una feina increïble dalt de l’escenari”.

Quatre funcions amb entrades pràcticament exhaurides

‘TERE SOLA (MiENTE)’ s’estrena aquest divendres al Teatre Municipal de Banyoles i se’n faran tres funcions més fins diumenge a la tarda. La idea és que després de l’estrena “a casa”, l’espectacle pugui rodar per altres escenaris del territori.

'TERE SOLA (MiENTE)' es podrà veure divendres i dissabte a les 20 h, i diumenge a les 12 h i a les 18 h. De fet, només queden entrades per la sessió de diumenge al migdia i algunes per divendres. Es poden comprar anticipadament (12 €) pels processos habituals, al web Cultura Banyoles i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text