Teatre

Banyoles

T tela presenta ‘Tàndem Show’ una producció pròpia amb Total Circ que servirà per fer difusió de la temporada regular d’espectacles familiars

Ràdio Banyoles

Dimecres 15 de setembre · 14:18

Es tracta de diverses accions de carrer on també es podrà sentir el nou himne de l’entitat compost i enregistrat per alumnes de l’EMMB.
F: T tela / Guillem Lloret
F: T tela / Guillem Lloret

T tela és l’encarregada de programar els espectacles familiars a Banyoles. Aquest curs, l’entitat presenta una novetat: accions de carrer produïdes conjuntament amb la companyia Total Circ.

Una de les membres de T tela, Neus Vila, ha explicat que uns dies abans dels espectacles de la temporada regular, els membres de la companyia arribaran amb tàndem a algun espai sorpresa de la ciutat per fer de reclam i anunciar l’espectacle familiar del mes.

La primera acció del ‘Tàndem Show’ serà aquest dissabte 18 de setembre a les 12 h a la plaça Major. Mentre que per les següents cites, les famílies hauran d’estar atentes a les xarxes de T tela on s’aniran anunciant el lloc i l’hora.

F: T tela
F: T tela

Nou himne a càrrec de l’EMMB

El ‘Tàndem show’ ha comptat amb la col·laboració de la dissenyadora de vestuari Judith Torres. A més, tindrà una banda sonora original. Concretament, el nou himne de T tela que els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles han compost i enregistrat als estudis Santa Pau de Cornellà del Terri i que sonarà també com a introducció a tots els espectacles al Teatre, Auditori i Factoria.

Temporada amb varietat de disciplines

Pel que fa a la temporada regular de teatre familiar, ‘Sobre rodes’, un show d’acrobàcies en bicicleta, serà l’encarregat d’obrir el curs el 25 de setembre.

Vila ha explicat que la inauguració de la temporada es podrà veure en quatre sessions i dos espais diferents: el pati públic de l’escola Baldiri Reixach (11 h i 12:30 h) i a la plaça Xesco Boix (17 h i 18:30 h), amb entrada gratuïta però reserva d’entrades.

A l’octubre, coincidint amb les Festes de Sant Martirià, es podrà veure ‘Les aventures del Lleó vergonyós’ d’El Pot Petit. En un inici s’havia programat una sessió per aquesta obra, però les entrades es van exhaurir en poques hores; i es va decidir programar una segona sessió, que també està a punt d’exhaurir les localitats.

Al novembre, ‘Les croquetes oblidades’ serà un dels plats forts de la temporada. Amb text de la banyolina Clàudia Cedó, tracta sobre el dol per tot allò que estimem. Mentre que l’obra de titelles ‘Núvol, Núvol’, pensat per als més petits, serà l’encarregat de tancar l’any.

Les entrades i la informació de tots els espectacles ja es poden trobar a través de ttela.cat i Cultura Banyoles.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text