Festes

Banyoles

Suu i El Pot Petit actuaran a l’Estadi Miquel Coromina durant les Festes d’Agost

Ràdio Banyoles

Dimecres 21 de juliol · 14:44

Les entrades, a un preu simbòlic de 3 euros, es posen a la venda aquest dijous, i la programació de pagament es completa amb els concerts d'Irene Mas & Marc Serra al Claustre i Joana Serrat al CNB.

Després que aquest dilluns es fessin públics el cartell i les dates de les Festes d’Agost, que seran del 12 al 16, aquest dimecres s’han anunciat les primeres propostes de pagament. Es tracta dels concerts de Suu i d’El Pot Petit, a l’escenari de l’Estadi Miquel Coromina; el concert de Joana Serrat a les instal·lacions del Club Natació Banyoles; i la proposta de música clàssica de la soprano Irene Mas i Marc Serra al piano, organitzada per Joventuts Musicals al Claustre del Monestir.

D’aquesta manera, el camp de futbol nou de Banyoles es consolida com a escenari de propostes culturals amb dos concerts per al públic més jove. Els més petits podran gaudir de les cançons d’El Pot Petit (14 d'agost, 18.30 h), que havien d’actuar a Banyoles per les festes de Sant Martirià, finalment suspeses per la pandèmia. I per altra banda, el concert de Suu (13 d'agost, 22.30 h) satisfarà una franja de públic més jove.

El regidor de Cultura i Festes de Banyoles, Miquel Cuenca, ha detallat que l’espai s’adequarà amb 1.100 localitats, de les quals se n’oferiran 800 seguint les restriccions actuals. A més, l’ajuntament es reserva l’opció d’oferir-ne una segona funció si la demanda és molt alta.

Preu simbòlic de 3 euros

Les entrades, a un preu simbòlic de 3 euros, es posaran a la venda aquest dijous a les 12 h a la web de Cultura de l’Ajuntament, www.cultura.banyoles.cat. El regidor ha detallat que s’ha establert un preu d’entrada perquè s’han trobat que amb les reserves d’entrada gratuïtes, n’hi acaba havent entre un 25 i un 30% que no s’acaben utilitzant. A més, els diners que es recaptin amb la venda d’entrades es destinaran a la programació de les festes de Sant Martirià.

També es podran comprar des d’aquest dijous les entrades per al concert de música clàssica que oferirà la soprano mallorquina Irene Mas, amb Marc Serra al piano, al Claustre del Monestir (14 d'agost, 20 h). Un concert coorganitzat amb Joventuts Musicals. Finalment, el Club Natació Banyoles acollirà la proposta musical de Joana Serrat, amb entrades ja a la venda a la web de l’entitat.

Festes segures

El regidor confia que les restriccions de la pandèmia permetin celebrar unes Festes d’Agost segures, plantejades des d’un principi amb “fermesa”, però des de la franja més conservadora de les mesures.

La resta de la programació de les Festes d’Agost de Banyoles es donarà a conèixer la setmana que ve.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text