Municipal

Banyoles

Sumem CUP Banyoles reuneix una vuitantena de persones a l’Auditori en l’acte central de campanya

Ràdio Banyoles

Dimecres 24 de maig · 14:13

La formació es presenta com una alternativa “ètica i transparent” per governar la ciutat, amb més de 300 propostes amb perspectiva de gènere.

L’Auditori de l’Ateneu ha acollit aquest dimarts l’acte central de campanya de Sumem CUP Banyoles, amb intervencions de la candidata Jana Soteras, l’exalcalde de Capellades per la CUP, Aleix Auber, i l’advocada i diputada al Parlament Montserrat Vinyets.

Durant el seu discurs, la cap de llista de la formació, acompanyada de Sandra Pazos i Zaida Vidal, números dos i tres de la candidatura, i de Lluís Cardenal i Víctor Carreño, quatre i cinc, va fer un repàs a les principals propostes de Sumem CUP. Assegura que la formació es presenta com una alternativa “ètica i transparent” per governar la ciutat després de 16 anys d’un mateix govern. Una nova mirada amb més de 300 propostes amb perspectiva de gènere, per a una Banyoles “més inclusiva, participativa, sostenible i deixant de banda clientelismes”.

L’acte va arrencar amb la introducció d’Aleix Auber, exalcalde de Capellades per la CUP i actualment resident a Banyoles, que va ressaltar l’oportunitat d’un govern “progressista, independentista i d’esquerres” que representa Sumem CUP. Segons Auber, la formació és capaç de demostrar que un ajuntament pot “crear espais de participació reals, pressupostos participatius, impulsar models de recollida de residus diferents o gestionar serveis municipalitzats com l’aigua”, entre altres.

La candidatura banyolina va comptar amb el suport de l’advocada i diputada al Parlament de Catalunya Montserrat Vinyets, que va subratllar la importància de la política municipal com “un espai de construcció de drets i per posar les bases d’un model alternatiu i de consciència organitzativa”.

L’acte de Sumem CUP va reunir una vuitantena de persones a l’Auditori de l’Ateneu i, seguint amb l’exemple de construir una ciutat més inclusiva, va comptar amb una intèrpret de la llengua de signes.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text