Municipal

Serinyà

Sergi Planagumà serà l’alcaldable de Gent per Serinyà i l’alcalde, Josep Antoni Ramon, anirà de dos

Ràdio Banyoles

Dimarts 22 de novembre · 13:07

L’actual alcalde fa un pas al costat després de 16 anys, però es mantindrà als primers llocs de la llista, ja que té ganes de continuar “aportant en política municipal”.
Josep Antoni Ramon i Sergi Planagumà a la presentació del segon com a cap de llista de Gent per Serinyà.
Josep Antoni Ramon i Sergi Planagumà a la presentació del segon com a cap de llista de Gent per Serinyà.

L’actual alcalde de Serinyà, Josep Antoni Ramon, no es tornarà a presentar com a cap de llista de Gent per Serinyà a les pròximes eleccions municipals. Al seu lloc es presenta Sergi Planagumà, regidor de l’equip de govern des de fa vuit anys, agafant-li el relleu de forma natural dins l’equip i amb “il·lusió renovada”.

Josep Antoni Ramon, però, continuarà entre els primers llocs de la llista. Concretament, Ramon anirà de número dos, amb ganes de continuar “aportant en política municipal” i amb l’objectiu de fer una “bona transició”.

Pas al costat després de 16 anys

Josep Antoni Ramon ha agraït la confiança de la ciutadania durant tots aquests anys, recordant que es va presentar per primer cop fa 16 anys aconseguint l’alcaldia amb un govern en minoria que va passar a ser en majoria en els següents tres comicis. També ha agraït a l’equip que l’ha acompanyat durant tots aquests anys. Entre ells, el mateix Sergi Planagumà, que encapçalarà la llista a les pròximes eleccions després de vuit anys com a regidor a l’Ajuntament, actualment responsable de les carteres de Turisme, Promoció Econòmica, Esports, Comunicació i Transparència.

Seguir treballant pel poble i les persones

Planagumà ha manifestat l’honor que suposa per ell ser el nou candidat, destacant la “generositat” de l’actual alcalde en el seu treball pel municipi, i la “sinceritat i valentia” en afrontar aquest relleu i aquesta nova fórmula de cara a les pròximes eleccions. Assegura que encapçala una llista amb voluntat de seguir treballant pel poble, amb la vista posada en el desenvolupament urbanístic i en les persones, potenciant l’edifici de Can Xerric com a nucli social.

Campanya a través de les xarxes

Gent per Serinyà treballa per acabar de definir la llista per a les pròximes municipals, que tindrà renovacions i també cares noves. En les pròximes setmanes, la formació també té previst engegar una campanya a través de les xarxes socials perquè la ciutadania faci aportacions i que serà el preludi d’una sèrie de reunions sectorials amb l’objectiu de començar a definir el programa electoral del maig de 2023.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text