Sense fronteres

Dimecres a les 21.00 h i repetició dijous a les 11.30 h, cada 15 dies
Programa d’entrevistes que parla de diferents racons del món des de l’experiència dels seus protagonistes.

Fugint dels programes de viatges, el Sense Fronteres, pretén fer viatjar i endinsar a l’oient a aquell indret a través de la cultura, la llengua, la tradició, la música... o qualsevol expressió cultural d’aquell territori a més d’incloure un component social que faci sacsejar consciències i plantejar-nos el món que vivim. Tal com diu un dels seus lemes, un programa d’experiències i vivències.


Al Sense Fronteres estem preparats per trencar totes les fronteres, ens hi acompanyes?

Nom
Sense fronteres
Col·laboradors
Martí Masó i Jordi Ros
Emissions
Dimecres a les 21.00 h i repetició dijous a les 11.30 h, cada 15 dies
Email
radio@banyoles.org
Articles relacionats
22/06/2022

Tour du Lord

Penúltim programa de la temporada que per primera vegada a la història del Sense Fronteres hem fet l’entrevista via telefònica amb en David, un dels creadors d’un dels projectes més esbojarrats que han passat per aquesta casa.

01/06/2022

Meeting Camper

Ja tenim un altre Sense Fronteres a la butxaca, i aquesta vegada no hem fet gaires quilòmetres per poder parlar amb en Mario Vives, organitzador de fira Meeting Camper Iati que se celebra cada any al municipi de Sant Miquel de Campmajor.

18/05/2022

Atesmaps

El Sense Fronteres número 34 ens han visitat la gent d’Atesmaps: un projecte que cada any creix més i que està relacionat amb el món de la muntanya i la neu.

04/05/2022

Backpacking per Austràlia

El Sense Fronteres hem marxat milers de quilòmetres per anar fins a les antípodes, concretament hem pogut descobrir la costa Est d’Austràlia.

06/04/2022

Cholitas

Jaime Murciego, reconegut director de documentals, assistia al Sense Fronteres per parlar del seu documental, Cholitas que va arribar a tenir fins a 7 nominacions als premis Goya.

23/03/2022

De casa en casa - Un viatge d’intercanvi

En el programa número 30 ens acompanyaven l’Elvira, en Quim i en Pere per parlar de la seva experiència voltant per diferents indrets del món i dormint en indrets d’autèntic luxe

02/03/2022

Remant per Groenlàndia

La Laura Rodríguez ens explica la seva aventura remant envoltats del gel de Groenlàndia.

16/02/2022

No ens frontera ningú

El dia 13 de febrer va ser el dia internacional de la ràdio, i ho vam voler celebrar d’una manera especial i diferent.

26/01/2022

Per Xile i l’Àfrica en grup

De la mà de Lluís Garcia, el Sense Fronteres trepitjava per primera vegada la Patagònia, i ho feia en grup. D'aquell viatge en va sorgir una colla d’amics i futurs viatges, en aquest cas per l’Àfrica.

03/11/2021

Muntanya: estiu i hivern

Diferents expedicions pels Ecrins i pel Pirineu en un programa no apte per a persones amb vertigen.

20/10/2021

Xiuxiuejant amb balenes

Per primer cop, el Sense Fronteres pujava en un vaixell per conèixer la vida dels cetacis i sensibilitzar-se amb la cura dels nostres oceans.

06/10/2021

Aventuras compartidas

19è Sense Fronteres i primer programa de la temporada amb dues serralades com a protagonistes, L’Himàlaia i el Pirineu.

30/06/2021

The journey

Darrer programa de la temporada en directe i des de la distància. Walter Astrada, un autèntic referent en el món de la fotografia amb tres World Press Photo a l’esquena, ens presentava el projecte The Journey.

26/05/2021

Oman

El Sense Fronteres tornava a agafar la bicicleta, en aquesta ocasió unes motxilles de Bikepacking i s’endinsava en un país ben desconegut, Oman.

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text