Exposicions

Sant Miquel de Campmajor

Sant Miquel inaugura la mostra ‘Artistes amb tractor’, que rotarà per trenta micropobles durant un any

Ràdio Banyoles

Dimarts 8 de juny · 13:13

La mostra, amb fotografies de Sara Boldú, vol ser un homenatge a la terra i la pagesia des d’un punt de vista artístic, visual i poètic.
F: Diputació de Girona
F: Diputació de Girona

Sant Miquel de Campmajor va acollir el passat dissabte 5 de juny la inauguració de l’exposició ‘Artistes amb tractor’, que es podrà visitar fins al 15 de juny a la sala de plens de l’Ajuntament. Es tracta d’una mostra fotogràfica en què l’autora, Sara Boldú, posa en valor la feina del camp i l’eleva a la categoria d’obra d’art.

Es tracta d’una mostra de l’Associació Catalana de Micropobles i l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible, que enguany recau en Barcelona. L’objectiu és reivindicar el paper central de la pagesia en l’alimentació contemporània. Després de Sant Miquel de Campmajor, l’exposició rotarà per una trentena de micropobles, fins al juny de l’any que ve.

D’aquesta manera, la mostra es vol aprofitar com una oportunitat per col·laborar amb municipis, governs locals i entitats de tota Catalunya i, així, estendre més enllà de Barcelona les activitats relacionades amb l’alimentació sostenible.

La inauguració de dissabte a Sant Miquel de Campmajor va comptar amb la presència de l’artista, Sara Boldú, així com representants de l’Associació Catalana de Micropobles, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, les diputacions de Girona i Barcelona i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text