Via pública

Sant Miquel de Campmajor

Sant Miquel convertirà en zona de vianants la plaça del sindicat i de l’hostal

Ràdio Banyoles

Dijous 11 d’agost · 14:15

El projecte, amb un pressupost de 196.000 euros, preveu l’adequació i millora de l’aparcament de l’entrada del poble, l’arranjament de la plaça a un sol nivell i el soterrament dels serveis.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ha tirat endavant un projecte per remodelar la plaça de davant del sindicat i l’hostal i convertir-la en un espai amb prioritat per a vianants. En aquest punt és on es concentren bona part dels serveis del poble, cosa que sovint suposa una important concentració de vehicles. En aquest sentit, es remodelarà la zona d’aparcament de l’entrada del nucli per a traslladar-hi els vehicles, i es farà una plaça a un sol nivell en aquest espai perquè els veïns en puguin fer ús.

L’alcalde del municipi, Oriol Serrà, ha detallat que el projecte és fruit d’un procés de participació ciutadana, i ara s’ha delegat al Consell Comarcal perquè en faci la licitació i seguiment de les obres.

El projecte contempla la millora de la zona d’aparcament de l’entrada, on s’adequarà un espai per aparcar bicicletes i una zona de càrrega de vehicles elèctrics. A l'espai de l’antiga bàscula es farà un pas per a vianants per accedir a la zona de davant del sindicat, on es farà una plaça a un sol nivell, amb un espai per accedir a la zona d’equipaments de l’Ajuntament.

La reforma també suposarà l’eliminació de les barreres arquitectòniques actuals, enllaçant la zona peatonal amb la plaça 1 d’octubre.

El projecte, ja aprovat, està pressupostat en 196.000 euros. La previsió és que les obres es puguin licitar de cara al setembre, perquè estiguin enllestides entre finals d’aquest any i principis de 2023.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text