Natació

Banyoles

S’han obert les inscripcions per la 77a edició de la Travessia de l’Estany, que es farà el 19 de setembre

Ràdio Banyoles

Dijous 29 de juliol · 13:22

El CNB té la intenció de recuperar la cita que l’any passat es va haver d’anul·lar per la pandèmia i les inscripcions s’han de fer des del web de l’entitat.

El diumenge 19 de setembre tindrà lloc la 77a Travessia de l’Estany de Banyoles. Després de la suspensió de la de l’any passat a causa de la pandèmia, aquesta edició el Club Natació Banyoles, organitzador de la cita, vol que torni a ser un esdeveniment especial de la natació catalana.

La competició pertany al Calendari de proves de la Federació Catalana de Natació i està controlada pel Col·legi Català d’Àrbitres.

Per participar en la Travessia s’ha de fer una inscripció prèvia que s’ha obert aquest dimecres i es pot formalitzar fins al 13 de setembres a les 20 h al web del CNB.

S’hi poden apuntar tots els nedadors que vulguin, tant si són professionals com aficionats. Per als socis del Club Natació Banyoles la inscripció és gratuïta i només han de trucar o inscriure’s personalment a les instal·lacions de l’entitat.

El president del Club Natació Banyoles, Albert Comas, assegura que tenen ganes de tirar endavant la Travessia, però que estan en contacte amb la Generalitat per saber com hauran d’actuar i quins protocols se seguiran per la pandèmia.

El cartell, obra de Josep Ponsatí

El cartell d’enguany l’ha dissenyat l’artista local Josep Ponsatí, ha participat al llarg de la seva vida en diferents exposicions col·lectives a Madrid, Bucarest, Barcelona o Manchester. El passat 2019 va rebre el Premi Nacional de Cultura (ConCa) del Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Catalunya, per la seva contribució a l’Art internacional.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text