Festes

Banyoles

S’exhaureixen en 13 minuts les 800 localitats del concert d’El Pot Petit en el marc de les Festes d’Agost

Ràdio Banyoles

Dijous 22 de juliol · 13:54

L’Ajuntament oferirà una segona sessió del concert, amb entrades a 3 euros que es posaran a la venda dimecres que ve.

Les entrades per al concert d’El Pot Petit el dissabte 14 d’agost a les 18.30 h en el marc de la festa petita de Banyoles s’han exhaurit en tan sols 13 minuts. Aquest migdia s’han posat a la venda les 800 localitats disponibles a l’Estadi Miquel Coromina i Morató, a un preu simbòlic de 3 euros, i ja no en queda cap.

Per això, l’Ajuntament ha anunciat que oferirà una segona sessió de l’espectacle, el mateix dia a les 20 h. Les entrades per aquest segon concert, al mateix preu de 3 euros, es posaran a la venda dimecres que ve a partir de les 12 h al web www.festesbanyoles.cat.

El Pot Petit ja havia d’actuar a Banyoles l’octubre de l’any passat per les festes de Sant Martirià, que es van acabar suspenent per la pandèmia. Finalment, el grup de música familiar serà a Banyoles en el marc de les Festes d’Agost per presentar el seu nou repertori de la gira ‘Vull cantar i vull ballar’.

Suu, a bon ritme

A banda del concert d’El Pot Petit, aquest dijous també s’han posat a la venda les entrades per als dos altres espectacles de pagament de les Festes d’Agost: el concert que oferirà la cantant Suu el divendres 13 d’agost al mateix Estadi Miquel Coromina i Moretó, que també s’estan venent a bon ritme; i la proposta de música clàssica al Claustre del Monestir amb la soprano Irene Mas i el pianista Marc Serra. Les entrades per a aquestes propostes es poden comprar al web www.festesbanyoles.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text