Municipal

Cornellà del Terri

Rosa Coll serà la candidata de Compromís per Cornellà a les municipals del 2023

Ràdio Banyoles

Dilluns 19 de setembre 2022 · 13:14

Relleva en el càrrec Teresa Castañer, cap de l’oposició i candidata en les tres anteriors eleccions municipals.Relleva en el càrrec Teresa Castañer, cap de l’oposició i candidata en les tres anteriors eleccions municipals.

L’Ateneu de Cornellà del Terri va acollir divendres l’acte de presentació de Rosa Coll com a cap de llista de Compromís per Cornellà a les eleccions municipals del maig del 2023. Coll va estar acompanyada de l’actual portaveu del partit, Maria Teresa Castañer, que deixarà de ser la cap de llista republicana al municipi després de 12 anys.

En el seu discurs de presentació, Coll ha expressat la seva voluntat de treballar pel municipi i millorar la vida de les persones que hi viuen, fent-lo més “obert, modern, feminista i culturalment potent”. Coll i el seu equip treballaran en paral·lel a la tasca dels actuals regidors de Compromís per Cornellà, amb la vista posada a les eleccions de l’any vinent i instal·laran una bústia al local de Compromís per recollir propostes ciutadanes.

Coll, que l’any passat va ser suplent a la llista d’ERC per Girona a les eleccions del 14F al Parlament, es va començar a implicar en el projecte de Compromís per Cornellà l’any 2019. Aquest, però, no és el seu debut en política, ja que a les eleccions municipals del 2011 era la número tres de la candidatura de Convergència i Unió, i va entrar com a regidora.

Rosa Coll substitueix com a cap de llista de Compromís a l’actual cap de l’oposició de l’Ajuntament, Maria Teresa Castañer, que ha estat la candidata de la formació des de les eleccions de 2011. Castañer ha donat ple suport a la nova candidata, que encapçala una renovació a la llista i assegura que ha estat un relleu natural.

Rosa Coll va néixer a Cornellà del Terri fa 40 anys i és metgessa especialitzada en hematologia i hemoterapia. Treballa a la unitat d’hospitalització de l’Institut Català d’Oncologia a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on tracta la leucèmia aguda i el trasplantament de moll d'os. Des del setembre del 2010 també és professora associada a la facultat de Medicina de la Universitat de Girona.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text