Dansa

Porqueres

Rerelteló uneix dansa i escultura en la proposta ‘Residència 0’ d’aquest divendres

Ràdio Banyoles

Dimarts 13 d’abril · 14:41

El diàleg del col·lectiu LLEGO TARDE entre dues ballarines i un escultor es podrà veure un dia abans de la seva estrena al Sismògraf d’Olot.

Rerelteló aposta divendres per treure l’espectador de la seva zona de confort amb ‘Residència 0’, una reflexió sobre la creació i un viatge iniciàtic a través de l’art que combina dansa i escultura.

La peça posa en valor el gest i la capacitat generadora de l’ésser humà i convida l’espectador a formar part d’aquest ritual. L’espectacle és un projecte interdisciplinari, en què dues ballarines i un escultor estableixen un diàleg per crear un manifest al voltant de la pràctica artística com un procés d’alliberació i creixement. El programador del cicle, Galderic Sanmartí ha destacat que és una proposta poc convencional que convida el públic a obrir perspectives.

El col·lectiu LLEGO TARDE està format per les coreògrafes i ballarines Júlia Godino i Alexa Moya, l’artista visual Xim I. Rabassa, la creadora Kena Rodríguez i la gestora Gemma Roura.

L'espectacle serà divendres a les 20.30 h, les entrades valen 10 euros i es poden comprar al web del Rereltelo.

La sessió a Porqueres serà la preestrena de l’espectacle a Catalunya el dia abans que es pugui veure a la plaça de braus d’Olot dins la programació del festival Sismògraf.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text