Arqueta

Rerelteló presenta divendres el teatre musical ‘El temps que no tindrem’

Ràdio Banyoles

Dimarts 16 de febrer · 13:08

L’obra teatral és l’última part de la ‘Trilogia de l’Amor’, escrita per Alícia Serrat.

Rerelteló de Porqueres presenta aquest divendres el teatre musical ‘El temps que no tindrem’, una obra que tracta del primer amor de tots, el de la família. L’obra és l’última part de la ‘Trilogia de l’Amor’, un conjunt de tres obres escrites per Alícia Serrat on parla de l’amor des de perspectives diferents i sobre com estimem.

En el mateix cicle l’any passat es va programar ‘Per si no ens tornem a veure’, la primera part de la ‘Trilogia de l’Amor’, però a causa d’una lesió de l’actor protagonista l’espectacle es va haver d’anul·lar. El programador de Rerelteló, Galderic Sanmartí, detalla que aquest any es reprenen els espectacles musicals amb l’última proposta d’aquesta trilogia.

'El temps que no tindrem' és una divertida i emotiva història d’amor entre una mare i el seu fill protagonitzada per Mariona Castillo i Eloi Gómez. El teatre musical serà aquest divendres 19 de febrer a dos quarts de 9 del vespre al Centre Cívic de Porqueres. Les entrades es poden adquirir al web del cicle www.rereltelo.cat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text