Teatre

Porqueres

Rerelteló estrena temporada divendres amb el teatre documental immersiu ‘Iaia’

Ràdio Banyoles

Dimarts 11 de gener · 13:47

L'espectacle de Mambo Project s’estrena a les comarques gironines proposant reconstruir i reviure els records de les àvies.

El cicle Rerelteló de Porqueres estrena oficialment la setena temporada aquest divendres amb la proposta de teatre documental immersiu ‘Iaia’ a càrrec de Mambo Project. Una proposta escènica en què les protagonistes són les àvies i vol recuperar la seva memòria i els seus records. Hi conviuen passat i present per conèixer i entendre la història de les dones grans a través del seu testimoni. Aquesta reconstrucció es farà partint de material documental real procedent de diferents iaies i captat gràcies a les videotrucades.

Una de les novetats d’aquesta edició del Rerelteló és el format ‘+ RET’ per estendre l'impacte de la cultura per tot el municipi. El director artístic del festival, Galderic Sanmartí, ha explicat que en aquesta ocasió hi participa l’alumnat de l’escola l’Entorn. Ha mantingut durant les vacances de Nadal un diàleg amb les seves àvies i, a través d’objectes, recuperaran els seus records d’infància.

Iaia, de Mambo Project, es va poder veure per primera vegada a l’Atlàntida de Vic la tardor passada i la de divendres serà l’estrena a les comarques de Girona. Hi haurà dues sessions, a les 7 i a les 9 del vespre, les entrades valen 10 euros i es poden comprar al web del cicle.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text