Música

Ramon Mirabet actuarà aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu

Ràdio Banyoles

Dijous 18 de febrer · 12:21

Després de reprogramar el concert per tercera vegada, el cantant arriba a Banyoles per presentar el seu repertori de cançons amb entrades pràcticament exhaurides.

El cantant Ramon Mirabet actuarà aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles en una gira pensada per fer en petits auditoris del país. Amb una veu imponent i singular, l’artista presenta noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins a l'epicentre del rock, fins al mateix nucli d'aquests gens que ens fan ballar o fins a la mateixa arrel de la tendresa. Ramon Mirabet segueix demostrant amb l’àlbum ‘Begin Again’ que la seva no és una carrera convencional.

El creador, productor i intèrpret arriba a Banyoles per presentar el seu repertori de cançons en un format especial, recollit i ple d’encant. En el concert podrem escoltar algunes cançons inèdites a més de nous llançaments.

El programador de músiques modernes de l’Auditori, Francesc Viladiu, ha explicat que el concert s’ha hagut de reprogramar tres vegades a causa de les restriccions per la pandèmia. Primerament, Ramon Mirabet havia d’actuar el 15 de maig de l’any passat, però es va tornar a programar pel 14 de novembre i ara, per tercera vegada, s’ha establert per aquest 20 de febrer.

El concert serà un dels primers concerts de la gira de Mirabet, a més de ser la primera actuació a les comarques gironines aquest any. L’actuació serà a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles a dos quarts de nou del vespre. Les entrades, gairebé exhaurides, es poden adquirir al web cultura.banyoles.cat a un preu de 20 € i també a taquilla des d’una hora abans del concert a un preu de 23 €.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text