Educació

Porqueres

Ràdio Banyoles emet el taller de ràdio en llengües d’origen fet per alumnes de l’Escola L’Entorn

Ràdio Banyoles

Dilluns 20 de juny 2022 · 14:08

L’espai, treballat al centre i enregistrat als estudis de l’emissora, promou l’ús de les llengües maternes i les visibilitza.

Aquest dilluns Ràdio Banyoles emet el ‘Taller de ràdio en llengües d’origen’ que han elaborat alumnes de sisè de l’Escola L’Entorn de Porqueres. La proposta, impulsada pel centre i dinamitzada per l'equip de COMSOC - Comunicació Social, de la cooperativa femProcomuns, és una activitat que a través de la pràctica radiofònica apropa les escoles al seu entorn social més ric i divers lingüísticament parlant. El taller promou l’ús de les llengües maternes i les visibilitza.

Els alumnes de Porqueres han entrevistat a la Btissam El Hajtri, mediadora cultural amb arrels al Marroc. S'han fet tres sessions per preparar el contingut del programa, que s’ha enregistrat als estudis de Ràdio Banyoles. En l'entrevista, feta pels alumnes, es parla català, castellà, àrab, tarifit i polonès.

L’activitat es fa gràcies al Programa Canal de Reporters i a través del Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen del Departament d’Educació. L’escola ha rebut eines, orientacions i recursos per treballar l'expressió oral i escrita; preparar el contingut de l’entrevista i també la competència digital tot creant les produccions audiovisuals en diferents llengües.

El programa s’emet aquest dilluns a les 7 de la tarda al 107.3 FM de Ràdio Banyoles i es pot recuperar en aquest enllaç.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text