Piragüisme

Banyoles

Queralt Rodríguez (CNB) acaba en 5a posició a l’Europeu de caiac de mar

Ràdio Banyoles

Dimarts 20 de setembre 2022 · 13:15

La palista ha acabat 26a a la classificació general femenina, mentre que la també banyolina Judit Vergés va ser primera.
F. Club Natació Banyoles
F. Club Natació Banyoles

Protagonisme banyolí a Cagliari (Itàlia) on la palista del Club Natació Banyoles Queralt Rodríguez va ser la 5a juvenil al Campionat d’Europa de caiac de mar. La banyolina va ser 26a a la classificació general femenina en una competició que va guanyar la també banyolina Judit Vergés.

En declaracions a Ràdio Banyoles, Queralt Rodríguez assegura que està molt satisfeta amb el resultat.

Rodríguez ara té el cap posat en el Mundial que es farà a Portugal del 6 al 9 d’octubre.

5 medalles a la 3a copa catalana de caiac de mar

La secció també va ser dissabte a Portbou per participar a la 3a copa catalana de caiac de mar. Tot i que el fort vent els va impedir competir en el Downwind Portbou – Port de la Selva, van poder participar en els circuits de la badia de Portbou i han tornat a casa amb 5 medalles.

F. Club Natació Banyoles
F. Club Natació Banyoles

A la curta distància, en Home Absolut SS1, Pere Tarradas va ser 2n. A la llarga, Albert Corominas va ser 1r en Home Absolut SS1, Irma Julià 1a en Dona Absoluta SS1, Marc Andrade 1r en Home Sub18 SS1 i Blai Muñoz amb David Darné 1rs en Home SS2. Per clubs, el CNB va aconseguir la victòria per davant del Club Piragüisme Barcelona i del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Dissabte també es va tancar la Lliga catalana de caiac de mar, amb Federico Natoli 1r en Home Absolut de distància curta, Arnau Gràcia 2n en Home Sub 18 de distància curta, Carles Solís 1r en Home Tradicional, Irma Julià 2a en Dona Absoluta de distància llarga i Marc Andrade 1r en Home Sub 18 de distància llarga.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text