Piragüisme · Promoció Econòmica

Banyoles

Quantifiquen en 800.000 euros l’impacte econòmic del campionat europeu de Dragon Boat a Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimecres 10 d’agost · 13:26

L’organització preveu la participació d’uns 800 esportistes de 10 nacions, a més dels acompanyants, que s’allotjaran a Banyoles, Girona i Lloret.

Els organitzadors del Campionat Europeu de Nacions de Dragon Boat que Banyoles acollirà del 31 d’agost al 4 de setembre calculen que la cita tindrà un impacte econòmic per al territori gironí de 800.000 euros. Aquesta xifra suma les despeses en allotjaments, gastronomia i comerç, entre altres activitats, que faran els assistents, segons la previsió del comitè organitzador.

Es preveu que prenguin part en la cita prop de 800 atletes seleccionats pels 10 països que hi participaran (Alemanya, Espanya, Gran Bretanya, Hongria, Itàlia, Noruega, República Txeca, Suècia, Xipre i Ucraïna com a convidada especial). Sumant-hi els acompanyants, expositors i organització, s'estima una participació total d’unes 1.500 persones, que s’allotjaran a Banyoles, Girona i Lloret de Mar.

L’esdeveniment, organitzat per la Federació Europea de Dragon Boat amb la col·laboració de l’Associació Espanyola, l’Ajuntament de Banyoles i l’operador local Dragon Boat Emotions, s’havia de fer inicialment a Ucraïna, però la guerra en què està immersa aquest país van fer que es busqués una seu alternativa.

El maig passat es va anunciar que finalment se celebraria a la ciutat de l’Estany, i també inclourà un festival per a empreses amb inscripcions encara obertes i una fira popular, entre altres activitats.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text