Obres públiques

Prioritat per a vianants i ciclistes a l’últim tram del carrer Divina Pastora, reobert un cop acabades les obres

Ràdio Banyoles

Dilluns 22 de febrer · 14:21

Els treballs d’urbanització també han inclòs la millora del clavegueram, amb un cost global de 153.000 euros, i suposen la connexió del barri del Barral amb el Mossèn Constans.

El darrer tram del carrer Divina Pastora ja s’ha reobert al trànsit després de les obres d’urbanització que s’han enllestit recentment. Els treballs s’han dut a terme en dues fases: d’una banda, l’arranjament del carrer, pendent d’urbanitzar en l’últim tram; i per altra banda, els treballs han coincidit amb la substitució d’urgència del tub de sanejament de tot el tram, que estava malmès i havia provocat l’esfondrament del ferm.

Pel que fa a la urbanització, ha consistit a continuar la mateixa tipologia que ja hi havia fins a mig tram de carrer, amb la construcció de voreres, millora del ferm i renovació de l’arbrat i l’enllumenat. El cost total de les obres ha sigut de 153.000 euros.

L’alcalde, Miquel Noguer, ha destacat que es tracta d’una via de connexió del centre de la ciutat amb l’Estany passant pel barri del Barral i el Mossèn Constans. Per això serà una via de baixa velocitat amb prioritat per a vianants i ciclistes, que podran circular en els dos sentits.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet amb el resultat final de l’obra, i ha destacat el fet que s’hagi consensuat en tot moment amb els veïns, que finalment van renunciar a fer una via a un sol nivell.

Els treballs d’urbanització del darrer tram del carrer Divina Pastora formen part de la partida d’obres financerament sostenibles del 2020.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text