Successos

Banyoles

Preocupació per l’assetjament reiterat d’un home gran a la inquilina d’un immoble del centre de Banyoles

Ràdio Banyoles

Dimecres 7 de desembre 2022 · 14:19

L’home, amb actitud molt agressiva, intenta entrar al pis on fa temps havia viscut, i el propietari reclama celeritat de la justícia per poder actuar en aquest tipus de casos.
El propietari actual de l'immoble està preocupat pel que li pugui passar a la seva inquilina
El propietari actual de l'immoble està preocupat pel que li pugui passar a la seva inquilina

Els veïns del carrer Porta dels Turers estan preocupats per l’actitud d’un home de més de 90 anys que passeja sovint per la zona intentant entrar a l’immoble on havia viscut fa temps. A l’habitatge hi resideix actualment una dona amb el seu fill adolescent, que han patit de forma reiterada l’assetjament de l’home, que els amenaça i té una actitud molt agressiva.

El propietari actual de l’immoble està preocupat pel que li pugui passar a la seva inquilina. Detalla que l’home és molt corpulent, i s’ha abraonat en diverses ocasions amb qui s’hi ha volgut acostar per calmar-lo.

Segons explica, en diverses ocasions s’han presentat denúncies, acompanyades fins i tot d’un vídeo, però lamenta la lentitud de la justícia en aquest tipus de casos. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra s’hi han personat en nombroses ocasions, i han fet les gestions pertinents, però no poden anar més enllà del que els permet la llei. També s’ha intentat parlar amb la família de l’home perquè prengui mesures, però de moment sense obtenir cap resultat.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text