Festes

Porqueres

Porqueres substitueix la festa major per la Festa de la Primavera, amb activitats perimetrades i aforament limitat

Ràdio Banyoles

Dijous 29 d’abril · 14:35

La Sra Tomasa, Xiula, Toti Soler i Gemma Humet són alguns dels concerts programats als escenaris de la plaça Major i el pavelló, amb reserva prèvia de seient.

Adaptant-se a les restriccions i mesures del Procicat per la contenció de la Covid-19, l’Ajuntament de Porqueres ha organitzat del 14 al 17 de maig la Festa de la Primavera, en substitució de la festa major del municipi. S’han programat una quinzena de propostes, la majoria concerts i vermuts musicals, en espais perimetrats, aforament limitat i reserva prèvia de seient.

Les activitats es concentren en dos espais principals, la plaça Major i el pavelló d’esports, tot i que també es faran activitats en altres espais com les visites guiades a l’Estudi Taller Carles Fontserè i al Bosc de Can Ginebreda. En tots els casos caldrà retirar prèviament l’entrada a web www.porqueres.cat.

L’alcalde de Porqueres, Francesc Castañer, ha detallat que, tot i la situació de pandèmia, no han volgut renunciar a l’essència de la festa, però amb activitats més controlades i adaptades a les restriccions.

Activitats del 14 al 17 de maig

Les propostes arrencaran el divendres 14 de maig al pavelló amb el pregó inaugural a càrrec de l’artista Xicu Cabanyes i la presentació del cartell d’Emma Reixach. Les activitats, que s’allargaran fins al dilluns 17 de maig, inclouen concerts amb Xiula, David Mauricio, Maria Jaume, l’orquestra Selvatana i Toti Soler i Gemma Humet.

També es manté l’Homenatge a la Gent Gran, que es farà el dissabte 15 al pavelló, enguany homenatjant 33 avis i àvies que aquest any fan 80 anys. I l’exposició de flors d’enguany estarà instal·lada a l’entorn de la plaça Major: a la Biblioteca, els Locals Parroquials i el Centre de Dia de la Gent Gran.

Les propostes acabaran dilluns amb el tradicional esmorzar del Ganut, que enguany oferiran els diferents bars i restaurants del municipi a un preu de 5 euros.

Concerts joves amb La Sra. Tomasa, Bicèfal, Mafalda i El Pony Pisador

Tot i que enguany no hi podrà haver les tradicionals “barraques” a la zona esportiva, es mantenen els concerts joves de la comissió de festes, amb La Sra Tomasa, Bicèfal, Mafalda i El Pony Pisador. Seran concerts adaptats a l’horari de les restriccions actuals, i es faran a la plaça Major amb reserva de seient a un preu simbòlic de 2 euros, tal com ha explicat un dels membres de la comissió de festes, Aniol Puell.

Entrades a partir del 3 de maig

La compra i reserva gratuïta d’entrades es podrà fer a partir del 3 de maig al web www.porqueres.cat, excepte per al pregó i el concert de l’Orquestra Selvatana, que es podran recollir al pavelló en l’horari d’obertura al públic. Les entrades són numerades i se’n poden adquirir fins a un màxim de 6 per a unitat de convivència.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text