Via pública

Porqueres inverteix 40.000 euros per renovar una canonada al carrer Ausiàs March

Ràdio Banyoles

Dimarts 19 de gener · 11:06

Les obres s’allargaran fins a finals de mes i permetran arreglar les fuites que hi havia en alguns punts substituint tota la canonada.

Els operaris ja treballen en la substitució de la canonada de sanejament del carrer Ausiàs March de Porqueres, en el tram comprès entre els carrers Ramon Avellana i Antoni Gaudí. Des de fa tres anys la canonada havia generat problemes per algunes fuites i embussaments, provocant irregularitats en el ferm i problemes als desguassos d’alguns habitatges del carrer.

L’alcalde, Francesc Castañer, ha explicat que anteriorment s’havien fet algunes actuacions puntuals d’urgència al carrer però ha sigut necessari fer un projecte de més envergadura per solucionar els problemes definitivament.

Les obres consistiran en substituir la canonada de formigó en tot el tram de carrer, millorant també el pendent i reconnectant les escomeses amb els habitatges. Algunes de les connexions eren deficitàries i s’havien agrupat desguassos d’habitatges en grups de tres, cosa que provocava obstruccions abans d’arribar al tub principal.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Ocat per import de 39.224,49 i està previst que s’acabin a finals de gener. Mentrestant es desvia la circulació de vehicles als carrers adjacents, entorn de la plaça Onze de setembre.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text