Obres públiques

Porqueres

Porqueres inicia la renovació de l’enllumenat a les Pedreres, valorada en 1 MEUR

Ràdio Banyoles

Dimecres 29 d’agost 2018 · 13:34

Es durà a terme per fases i s’ha començat pels carrers Colom i Àngel Guimerà, aprofitant unes obres de soterrament d’una línia d’alta tensió a càrrec d’Agrienergia.

 

L’empresa Agrienergia ha iniciat aquests dies les obres de soterrament d’una nova línia d’alta tensió i les treballs de reforma dels centres de transformadors existents. La línia passarà pels carrers Josep Pla, Àngel Guimerà, Juli Garreta i Sardana, i anirà del transformador de la zona esportiva fins al carrer Pla de l’Estany.

 

Aprofitant l’obertura de rases als carrers, l’Ajuntament de Porqueres ha encarregat la substitució de l’antic cablejat de l’enllumenat existent, dins del que sigui possible, per tal de renovar-lo i evitar noves avaries com fins ara, atès que aquest es troba en un estat deficient per la seva antiguitat.

 

Aquesta fase forma part d’un projecte més gran, a través del qual es vol substituir tot el cablejat existent del quadre d’enllumenat de les Pedreres i, posteriorment, canviar també les lluminàries per unes de més eficient i de tecnologia led.

 

 

 

Segons ha explicat el tinent d'alcalde i regidor de serveis i vies públiques, Enric Silva, un cop acabada la fase actual està previst canviar tot l’enllumenat del carrer Joan Maragall que, per ara, és aeri i, afirma, “precari”.

 

El projecte s’anirà realitzant per fases, i, en total, s’enfila fins a 1 milió d’euros.

També et pot interessar

ads.skip.countdown-text
ads.skip.button-text